Franciza

Das Kaffee este o afacere de succes, iar acest lucru este datorat oamenilor care isi indreapta atentia spre o alimentatie sanatoasa si catre produse alimentare de calitate.

O afacere de la zero poate reprezenta intotdeauna o provocare chiar si pentru cei mai pregatiti antreprenori. Un business cu un succes deja garantat este insa o varianta mult mai buna pentru cei care nu mai doresc sa lucreze pentru altii, nu sunt multumiti de banii pe care ii castiga sau incearca sa se indrepte spre antreprenoriat deoarece si-au descoperit simtul pentru afaceri. Pentru toti cei care vor sa investeasca timp si resurse intr-o afacere proprie si care vor sa culeaga roadele propriei munci cea mai buna varianta este franciza. Din ce in ce mai cunoscuta si la noi in tara, franciza permite dezvoltarea unei retele impreuna cu parteneri independenti. Avand la baza un concept performant, aceasta vizeaza transferul unei experiente ce garanteaza repetarea reusitei respectivei afaceri.

Das Kaffee, o franciza pur romaneasca, dezvolta un concept inedit pe piata nationala: magazin special ce combina armonios condimente, mirodenii, fructe uscate, cafea, ceaiuri, alune, biscuiti, bomboane, ciocolata, cereale, seminte si mixuri. Deoarece ofera produse vrac deosebite, sanatoase si de buna calitate, magazinele Das Kaffee sunt foarte apreciate de clienti. Si cum tot mai multi oameni isi indreapta atentia spre o alimentatie sanatoasa si catre produse alimentare de calitate, franciza Das Kaffee reprezinta cu adevarat o buna alegere. Calitatea produselor si design-ul prietenos al locatiilor indeamna un numar cat mai mare de persoane sa devina si sa ramana clienti fideli.

Das Kaffee ofera o afacere profitabila si cu cerere pe piata.  Aceasta pune la dispozitia noului antreprenor toate uneltele necesare unei bune functionari si un brand ce va genera clienti. Magazinele de referinta se gasesc in orasul Buzau, iar o parte dintre produsele comercializate pot fi vizualizate si in magazinul online www.daskaffee.ro.

Franciza Das Kaffee aduce know-how, stabilitate, minimizarea riscurilor, un business comod, simplu, dar in acelasi timp deosebit si de succes. Si asta deoarece produsele comercializate fac parte din viata cotidiana a fiecarei persoane.

  • Taxa de franciza – 3.000 euro + TVA.
  • Redeventa – 0%.
  • Suprafata medie necesara – 20-40 mp.
  • Tipul contractului – franciza.
  • Valoare investitiei – 10.000-15.000 euro cu taxa de franciza inclusa.
  • Anul lansarii – 2016.
  • Tara de origine – Romania.

  Locații francize Das Kaffee

  • Das Kaffee Urziceni – Urziceni, Ialomita
  • Das Kaffee Galati – Bd. Siderurgistilor, nr. 38, Galati