Despre noi

De câte ori nu ați fost atrași de imagini cu diferite preparate culinare care vi s-au părut simplu de gătit, însă ați renunțat văzând lista ingredientelor necesare deoarece vă lipseau anumite produse și nu aveați de unde să le cumpărați și nici nu cunoșteați secretul utilizării lor? Ei bine, noi venim în întâmpinarea tuturor nevoilor voastre. Din dorința de a consuma produse cât mai sănătoase și de a arăta și altora că este necesar să ne reinventăm întotdeauna atunci când vine vorba de mâncare, a luat naștere proiectul Das Kaffee. Un magazin dorit de noi și de foarte mulți dintre clienții care ne trec pragul zilnic! Aici îmbinăm aromele orientale cu hrană sănătoasă, aztecă, din America Latină, aducem cafele rare de pe tot globul, iar alunele, fisticul și migdale le prăjim în magazinul propriu.

La Das Kaffee găsiți și fructe uscate, semințe ce va dau vitalitate pentru întreaga zi, cereale delicioase pentru toți membrii familiei sau condimente ce fac din fiecare gospodină un adevărat master chef. Cu produsele pe care le găsiți în magazinul nostru puteți mânca natural şi sănătos, fără compromisuri, iar dacă doriți să urmați o dietă, aici găsiți tot ce vă trebuie.

De asemenea, vă stăm la dispoziţie pentru prepararea de diverse mixuri din condimente, fructe uscate sau semințe, la alegere, în funcţie de reţeta pe care doriţi să o preparaţi. Putem contribui alături de voi la reușita unui eveniment prin crearea unor mixuri delicioase sau prin furnizarea produselor noastre.

Comercializăm produse vrac atât în mediul online, cât și în magazinele proprii la standarde ridicate, respectând calitatea, igiena, prospețimea, metodele de ambalare și păstrare a produselor oferite.

Magazinele Das Kaffee sunt recomandate de calitatea, diversitatea și naturalețea produselor! Vă invităm să descoperiți noi arome și gusturi pe Das Kaffee-online sau în magazine! Ne face plăcere să împărtășim cu voi savoarea condimentelor și mirodeniilor noastre! Produsele de calitate dau gust oricărui preparat!

Magazine proprii